Activitate – ”Dăruim prietenie”

Activitate 17.12.2021

DĂRUIM PRIETENIE

          Crearea și menținerea unei punți între generații a fost motivul pentru care elevii clasei I D de la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava au participat împreună cu elevii clasei a VI-a A, prof. diriginte Adrobotoaei Elena la o activitate minunată ”Dăruim prietenie”, vineri, 17 decembrie 2021. Această activitate  face parte din proiectul ”Calendarul ștrumfesc” pe care cei mai mici dintre școlari îl desfășoară pe parcursul a 24 de zile, rezolvând fiecare provocare cu bucurie și curiozitate.

         Provocarea acestei zile a fost să învețe să dăruiască. Ziua a debutat cu pregătirea micilor cadouri pentru colegi. Elevii clasei I au pictat conuri de brad necesare realizării aranjamentului de iarnă, iar cei mai mari dintre elevi au personalizat fiecare decorațiune cu o urare sau un mesaj de suflet. Momentul întâlnirii dintre elevii celor două clase a fost emoționant. S-au creat perechi pentru ca fiecare să primească, să ofere prietenie, alături de  cadoul pregătit. 

         Întâlnirea a început în sunet de chitară, a continuat cu colinde și s-a încheiat într-o atmosferă de prietenie, de sărbătoare, cu promisiunea că vor păstra legătura, că ne vom revedea la alte activități.

Cu bucuria de a vedea împreună două generații de elevi,

prof. înv. primar Palaghianu Lavinia Ocsana

Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava