Târg de Crăciun la Shopping City 14 – 15 decembrie 2017

Școala „Miron Costin” organizează un târg de Crăciun pentru copiii și tinerii defavorizați

 

Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava desfășoară şi în acest an proiectul

Dăruiește de la inimă la inimă”, o veritabilă lecţie de solidaritate și empatie, în care sunt implicaţi părinţi, elevi și cadre didactice deopotrivă.

Consiliul Școlar al Elevilor și Asociația Părinților au propus acest mod inedit de a strânge fonduri, respectiv organizarea unui Târg de Crăciun, la Shopping City Suceava, unde elevii școlii vor prezenta realizările lor cu speranța că ele vor fi pe placul vizitatorilor. Toate fondurile obținute vor fi folosite pentru susținerea activităților din proiectul caritabil.

Obiectivul fundamental îl reprezintă ajutorarea copiilor aflaţi în situaţii dificile, pentru care Moş Crăciun să nu rămână doar un personaj de poveste. În acelaşi timp, se urmăreşte sensibilizarea elevilor, transmiterea ideii că sărbătoarea Naşterii Domnului înseamnă mai mult a dărui decât a primi, a împărtăşi cu ceilalţi pentru a avea cu adevărat sărbători fericite.

Sucevenii sunt așteptați în zilele de joi, 14 decembrie, și vineri, 15 decembrie, la Shopping City Suceava, pentru a aprecia obiectele realizate de elevi în cadrul unor mici ateliere, pentru a asculta colinde și pentru a oferi un zâmbet celor pentru care fericirea pare un târâm prea îndepărtat.